×

Me thuaj nje emer te vecante....

· 607 · 63519

Me thuaj nje emer te vecante....

· 607 · 63519
Capkenja
#50 ne: 13-10-2006, 17:15:23
Irbi dhe pikeee
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1460
U.J.K.U
#51 ne: 13-10-2006, 17:32:35
E mire pra si thua per emrin " QAZIME" :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1044
 • Gjinia: Mashkull
shkenctari nr 1
#52 ne: 13-10-2006, 23:11:39
mendoj se emri hanife është emër i mirë.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 7995
 • Gjinia: Femer
Lisa
#53 ne: 13-10-2006, 23:50:14
me pëlqen  EMIRA----------mund te jet dhe shqiptare kuptimi "e mira" edhe i huaj arab me mire te themi qe do te thote "princeshe"
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 7995
 • Gjinia: Femer
Lisa
#54 ne: 13-10-2006, 23:52:12
se harrova .....Ho mi akoma nuk e pa ajo ca e ka se 4-5 muajshe shikohet bebi.........Mos me thuaj qe ka zgjedhur te mos e dije se do na lodhesh shume.......
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 2905
 • Gjinia: Femer
Kinge
#55 ne: 19-10-2006, 23:58:25
do ma thoni emra te bukur apo u dorzuat..... :
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3000
 • Gjinia: Mashkull
Bekimi
#56 ne: 20-10-2006, 00:21:12
Sancho Pancho Lucho de Gonzales.  

Ma emen te huj se ky,, vallahi ska. :D LOL LOL
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6969
 • Gjinia: Femer
kengaime
#57 ne: 20-10-2006, 07:35:17
Lea , nuk di cfare kuptimi ka dhe ciles gjuhe i takon, mbase ju ben pune  :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Mashkull
Syrgjyn
#58 ne: 20-10-2006, 10:44:19
Lea , nuk di çfarë kuptimi ka dhe cilës gjuhe i takon, mbase ju bën pune  :)

Lea është një nga shqiptimet e emrit femeror Leah, i cili është me origjinë hebreje dhe do të thotë "e lodhur, e keputur". Sipas Librit biblik te Zanafilles (kapitulli 29, vargu 16 e me tej), Lea ishte një nga gratë e Jakobit dhe nëna e 6 prej 12 themeluesve te fiseve te Izraelit. Motra e saj ishte Rakela, gjithashtu grua e Jakobit. Historia biblike e Leas dhe Rakeles është mjaft e njohur ne Bibel.

Po qe se femija te lind vajzë, ia ve emrin Lea dhe me vonë te lind një vajzë tjetër, kësaj te fundit mos ia ver Rakela (Rachel ne anglisht)... Ne Bibel, Perendia i mbajti anën Leas; beselidhja e Perendise me Abrahamin realizohet nëpërmjet bijve te saj, jo te Rakeles, pavarësisht se kjo e fundit ishte e parapelqyera e Jakobit. Të gjithë mbreterit e Izraelit (përveç dinastise se Hashmoneve), si për shembull Mbreti David, rrodhen me origjinë nga Juda, udheheqesi i bijve te Jakobit dhe bir i Leas.

Si shumë emra biblike, Lea (ose Leah) është emër i perhapur ne botë. Unë vete kam njohur 3 vajza shqiptare me këtë emër.

Lea është edhe emri i një këngëtare te muzikes R&B (Lea Quezada), e njohur për këngën Sunshine, bashkëpunim me Lil Flip ne vere te 2004.

Referenca:
http://en.wikipedia.org/wiki/Leah
http://www.albkristian.com/bibla_shqip/b01c029.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/Lea_%28singer%29
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 519
 • Gjinia: Mashkull
prijsi
#59 ne: 20-10-2006, 15:52:05
kamela ,pallmalla ,uinstona,lemeja,rotmansa etj
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Mashkull
Syrgjyn
#60 ne: 21-10-2006, 10:32:32
kamela ,pallmalla ,uinstona,lemeja,rotmansa etj

Marka cigaresh LOL Shto edhe Karelia! ;)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 64
 • Gjinia: Femer
futjakot
#61 ne: 05-11-2006, 08:39:06
emer me te vecante se BAJOME  :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 0
 • Gjinia: Femer
rebelja~mistrece
#62 ne: 06-11-2006, 09:23:37
alesia me pelqe shume
edhe paola  :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Mashkull
Syrgjyn
#63 ne: 06-11-2006, 10:05:37
alesia me pelqe shumë
edhe paola  :D

dua emra te veçantë, të mos jeni Italian dhe as Shqiptar: këto jan kushtet qe me kan ven.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 0
 • Gjinia: Femer
rebelja~mistrece
#64 ne: 06-11-2006, 10:09:01

ok syrgjyni kuptova  :D

KALTRA te pelqen ?
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 64
 • Gjinia: Femer
futjakot
#65 ne: 06-11-2006, 10:13:31
anna... :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super
Capkenja
#66 ne: 06-11-2006, 20:33:37
Irbi me pelqen shume :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 64
 • Gjinia: Femer
futjakot
#67 ne: 06-11-2006, 20:37:47
Samanta  ;)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super
Capkenja
#68 ne: 06-11-2006, 20:52:33
ja ke fut kot nuk eshte emer shqiptar aiiiiiiiiiiii !
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 64
 • Gjinia: Femer
futjakot
#69 ne: 06-11-2006, 20:59:24
po ketu nuk thote duhet emer Shqiptar moj moter  ^o)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super
Capkenja
#70 ne: 06-11-2006, 21:19:20
he vllai ca emra duan aman ,Shefqet prej meje !
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 64
 • Gjinia: Femer
futjakot
#71 ne: 06-11-2006, 21:21:51
si te duash moj moter............. Arif   :perqafim
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super
Capkenja
#72 ne: 06-11-2006, 21:37:26
Ymer
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 64
 • Gjinia: Femer
futjakot
#73 ne: 06-11-2006, 21:38:25
Zyber
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super
Capkenja
#74 ne: 06-11-2006, 21:48:31
Altini nga Fieri :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super