×
Hyrja
Profili

Si eshte moti sot atje ku gjindeni?

Si eshte moti sot atje ku gjindeni?

· 5402 · 158043

 • Postime: 7448
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#5375 ne: 27-06-2019, 22:29:11
30 grade vape duket po akoma skam dale jashte per me e provu.

 • Postime: 230
Passion
#5376 ne: 06-01-2020, 10:33:41
Ne mengjes 22 grade shtepia
-1 jashte.

Mos me t'bo shpirti me hap porten. :)

 • Postime: 26634
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#5377 ne: 06-01-2020, 10:58:16
22°C brenda eshte optimale. Me shume nuk eshte mire per shendetin.

Ne mengjes 22 grade shtepia
-1 jashte.

Mos me t'bo shpirti me hap porten. :)

 • Postime: 230
Passion
#5378 ne: 06-01-2020, 11:11:38
22°C brenda eshte optimale. Me shume nuk eshte mire per shendetin.

Kur gjate dites heq ftohte

22 me duket sikur eshte ftohte.  :)

 • Postime: 26634
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#5379 ne: 06-01-2020, 11:19:54
E kuptoj mire. Te ne pervec shtepise gjithandej eshte ftohte dhe trupi nuk ka mundesi te mbaje ngrohtesine. E njoh mire se dhe jemi rrit aty dhe sa here na bie te vijne ne dimer thajm dhamt kur i thone, edhe se temperaturat ne Shqiperi jane me te larta se ketej nga veriu psh :D

Kur gjate dites heq ftohte

22 me duket sikur eshte ftohte.  :)

 • Postime: 26634
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#5380 ne: 11-02-2020, 20:12:55
Me mire tani koha. Eshte ngrohur goxha.

 • Postime: 7448
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#5381 ne: 11-02-2020, 23:06:38
Dimer..:P

 • Postime: 7059
 • Gjinia: Femer
erlehta
#5382 ne: 12-02-2020, 06:20:08
Fryn goxha ere, por ftohtë nuk është

 • Postime: 1752
 • Gjinia: Femer
Parloté
#5383 ne: 12-02-2020, 08:10:54
Pak më mirë se katastrofë. Erë fryn edhe sot.

 • Postime: 3251
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#5384 ne: 12-02-2020, 08:41:58
Se dine as koha si eshte, vende me djell, vende fryne ere, vende gati per shi. :D

 • Postime: 7059
 • Gjinia: Femer
erlehta
#5385 ne: 15-02-2020, 07:44:14
 

 • Postime: 3251
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#5386 ne: 15-02-2020, 09:06:27
Me diell eshte sa eshte temperatura nuk e di :D

 • Postime: 1752
 • Gjinia: Femer
Parloté
#5387 ne: 15-02-2020, 09:51:02

Pah, mot i trishtë këtu. :(

 • Postime: 3251
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#5388 ne: 16-02-2020, 11:28:03
Shume mire ke djell.

 • Postime: 7448
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#5389 ne: 18-02-2020, 19:47:48
Lemsh, nuk po dime si Te vishemi..:)

 • Postime: 7059
 • Gjinia: Femer
erlehta
#5390 ne: 18-02-2020, 22:10:13
Në mesditë 15 grad, me mbrëmje 7.

 • Postime: 7448
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#5391 ne: 19-02-2020, 16:13:54
Mire shume sot..

 • Postime: 7059
 • Gjinia: Femer
erlehta
#5392 ne: 19-02-2020, 18:14:47
Mire shume sot..

Nga ne beterr 🙄

 • Postime: 7448
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#5393 ne: 19-02-2020, 21:38:52
Nga ne beterr 🙄
Epo iku nga ne e erdhi te ju...🤓🤪

 • Postime: 7059
 • Gjinia: Femer
erlehta
#5394 ne: 20-02-2020, 07:15:44
Epo iku nga ne e erdhi te ju...🤓🤪

Një ditë qëndroj ama 😛

 • Postime: 3251
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#5395 ne: 20-02-2020, 10:35:00
Me shi...

 • Postime: 1752
 • Gjinia: Femer
Parloté
#5396 ne: 23-02-2020, 12:28:18
Mereni prap këtë mot të shpifur. Ç’na keni dërguar deri në veri! 😂

 • Postime: 3251
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#5397 ne: 23-02-2020, 19:02:33
me diell gjithe diten :D

 • Postime: 7059
 • Gjinia: Femer
erlehta
#5398 ne: 24-02-2020, 07:37:07
13 gradë dhe e vrenjtur

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer
Shej
#5399 ne: 27-02-2020, 16:51:55
si me nerva eshte here shi here diell here bresher