×

Tuna i shan këngët, Noizy e quan kurvë

Tuna i shan këngët, Noizy e quan kurvë

· 1 · 136

  • Postime: 21103
InfoZ
ne: 24-06-2013, 00:50:02
Tuna i shan këngët, Noizy e quan kurvë
      


<img src="http://laj.me/tuna-i-shan-kenget-noizy-e-quan-kurve/tuna_noizy/" rel="attachment wp-att-37772"><img class="aligncenter size-full wp-image-37772" alt="Tuna_Noizy" src="http://laj.me/wp-content/uploads/2013/06/Tuna_Noizy.jpg" width="150px" />Ka mjaftuar një status i reperit më të përfolur të momentit, Noizy, për të ndezur luftën mes tij dhe këngëtares së suksesshme shkupjane, Tuna. “17 këngë singëll për një vit, plus 22 këngë albumi = 39. Më mirë kështu, apo një këngë një herë në shekull”, thonte Noizy në statusin e tij, që mori si [...]
      

http://laj.me/tuna-i-shan-kenget-noizy-e-quan-kurve/