×

Tuna kafshon si Rita

Tuna kafshon si Rita

· 1 · 123

  • Postime: 21111
InfoZ
ne: 25-06-2013, 00:50:02
Tuna kafshon si Rita
      


<img src="http://laj.me/tuna-kafshon-si-rita/tunaritaora/" rel="attachment wp-att-37794"><img class="aligncenter size-full wp-image-37794" alt="tunaritaora" src="http://laj.me/wp-content/uploads/2013/06/tunaritaora.jpg" width="150px" />Derisa superhiti i sapo lancuar i kengetares Altuna Sejdiu ne bashkepunim me Cozman po merr pelqime dhe klikime marramendese ne Youtube, nga ana tjeter nuk po i shpeton edhe “akuzave” per kopjime, si ne veshje, sjellje ashtu edhe ne stil. Keshtu ne fillim te klipit Tuna replikon gjestin karakteristik te kengetares tjeter te famshme shqiptare [...]
      

http://laj.me/tuna-kafshon-si-rita/