×

Pyetje-Përgjigje

· 20849 · 209581

Pyetje-Përgjigje

· 20849 · 209581

 • Postime: 907
 • Gjinia: Femer
*A.D*
#25 ne: 25-03-2009, 19:45:31
jo mi, te palyera :)

je e gjate...?

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer
Misss
#26 ne: 25-03-2009, 19:49:47
Po ;)
Po ti?

 • Postime: 907
 • Gjinia: Femer
*A.D*
#27 ne: 25-03-2009, 19:52:30
jo :P

vazhdon shiu andej...?

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer
Misss
#28 ne: 25-03-2009, 19:53:30
Jo me duket :P
Eshte ftohte atje?

 • Postime: 907
 • Gjinia: Femer
*A.D*
#29 ne: 25-03-2009, 19:55:03
me sobe te ndezur jo dhe aq :P

vetem je ne shpi?!

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer
Misss
#30 ne: 25-03-2009, 19:56:37
Po :P
Te ngacmoi njeri sot? :D

 • Postime: 907
 • Gjinia: Femer
*A.D*
#31 ne: 25-03-2009, 19:57:53
jo mi...

dole ndopak me shoqe sot?!

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer
Misss
#32 ne: 25-03-2009, 20:00:21
Po dola
Po ti? :)

 • Postime: 907
 • Gjinia: Femer
*A.D*
#33 ne: 25-03-2009, 20:02:09
me mamin po :)

e ke larg shkollen nga shpia...?

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer
Misss
#34 ne: 25-03-2009, 20:03:10
ehe..
Bleve qe sot? ;)

 • Postime: 907
 • Gjinia: Femer
*A.D*
#35 ne: 25-03-2009, 20:05:38
pooooooooo


te pelqej cka bleva...?  :engjell:

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer
Misss
#36 ne: 25-03-2009, 20:08:59
Shume ;)

Ju pelqen e kuqja?

 • Postime: 907
 • Gjinia: Femer
*A.D*
#37 ne: 25-03-2009, 20:09:59
po, shume

c'ben kur je vetem ne shtepi...?  :S

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer
Misss
#38 ne: 25-03-2009, 20:10:23
Flas me ty ;)

Po ti?

 • Postime: 907
 • Gjinia: Femer
*A.D*
#39 ne: 25-03-2009, 20:12:17
po ashtu dhe une, gjithe  kohen qe isha vetem e kalova me Ty :) flm per shoqerine :)

neti i shpejte nga ju?!

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer
Misss
#40 ne: 25-03-2009, 20:14:01
 :perqafim
Sqahemi :D

Shpenzoni shume kohe ne internet?

 • Postime: 907
 • Gjinia: Femer
*A.D*
#41 ne: 25-03-2009, 20:15:19
shume, shume  :S

rrini shume ne forume?!

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer
Misss
#42 ne: 25-03-2009, 20:17:34
Ketu po ;)
po ju?

 • Postime: 907
 • Gjinia: Femer
*A.D*
#43 ne: 25-03-2009, 20:18:56
po dhe jo

do rrish edhe pak ketu me mua, xhan?!

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer
Misss
#44 ne: 25-03-2009, 20:20:14
ok :)

Je frikacake?

 • Postime: 907
 • Gjinia: Femer
*A.D*
#45 ne: 25-03-2009, 20:21:45
ahahahah

ke iniciativen te besh hapa perpara, e pashoqeruar...?!

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer
Misss
#46 ne: 25-03-2009, 20:22:35
Po ;)

po ti?

 • Postime: 907
 • Gjinia: Femer
*A.D*
#47 ne: 25-03-2009, 20:24:47
dua mamin perkrah, apo vellain; vetem jo  :S

mamin apo babin ke me xhan?!  :)

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer
Misss
#48 ne: 25-03-2009, 20:26:09
Te dy :)

Po ti?

 • Postime: 907
 • Gjinia: Femer
*A.D*
#49 ne: 25-03-2009, 20:27:26
kuptohet qe te dy, por mamin pak me shume :)

ke shoqe apo shok te ngushte?!
 

Disa pyetje per faktorin nderkombetar

Nisur nga M A XRubrika Aktualiteti

Postimi i fundit 25-05-2020, 21:46:29
nga M A X
Pyetje-Pergjigje per Ekonomine

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 23-04-2020, 20:14:09
nga M A X
Pyetje-Pergjigje ne Fizike

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 23-04-2020, 20:42:08
nga M A X
Pyetje-Pergjigje ne Biologji

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 23-04-2020, 20:43:44
nga M A X
Pyetje-Pergjigje per te Drejten Civile

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 23-04-2020, 20:52:45
nga M A X