×

"Big brother" eshte kinez

"Big brother" eshte kinez

· 1 · 38

  • Postime: 22964
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 22-12-2019, 23:27:59
 

Franca, Shtetet e Bashkuara dhe vendet e tjera përdorin teknika survejimi për të gjurmuar terroristët ose trafikantët e drogës. Kina dëshiron të përdorë mjete të ngjashme për të mbajtur dosje për këdo që ecën nëpër rrugë.

Një investigim i Nju Jork Tajms ka njerrë zbuluar se si bazat e të dhënave të policisë tregojnë mënyrën me të cilën autoritetet përdorin skanera telefonash, kamera për njohjen e fytyrës dhe vegla të tjera për të përmirësuar spiunimin e mbi afro 1.4 miliardë njerëzve. Objektivat përfshijnë jo vetëm kriminelët, por edhe punëtorët migrantë, pakicat etnike dhe simpatizantët e lëvizjes protestuese në Hong Kong.

Sipas gazetës amerikane, elementi kyç në ndërtimin e një sistemi të tillë gjigand survejimi nuk është teknologjia, por mungesa e kontrollit mbi fuqinë e policisë. Bota.al
 

Ne phpbb 2.0.17 eshte gjetur nje Biruc

Nisur nga php

Postimi i fundit 19-09-2005, 18:13:29
nga php
kapsit.com nuk eshte me nen pronesine time

Nisur nga weblog

Postimi i fundit 17-02-2009, 14:08:08
nga weblog
Top Channel tall pjesemarresit e Big Brother Albania 2

Nisur nga Kli$$i

Postimi i fundit 22-02-2009, 23:54:58
nga sh2dow
Kush eshte programi me i mire per krijim website-sh ?

Nisur nga shefi Modh

Postimi i fundit 23-04-2009, 17:59:29
nga Andy
'Bing' eshte Online

Nisur nga M A X

Postimi i fundit 12-07-2009, 14:06:01
nga M A X