×
Hyrja
Profili

Zerion.tech("Forumi i Teknologjise!")
Berni
ne: 08-02-2007, 14:08:24
Numri i web faqeve, 100 milionë !

Tech

 Në internet është tejkaluar numri i 100 milionë faqeve, dhe hovin e zhvillimit e ka marrë në vitin 2004, që karakterizohet me popullarizimin e blogut, tregon një studim i kryer nga Netcraft. Trendi i zhvillimit të internetit tregon se çdo muaj krijohen më shumë se katër milionë faqe të reja. ...


M A X
ne: 01-02-2007, 00:12:40
Webtrend 2007!

Tech

Gjeta nje faqe interesante per ato website qe jane me populloret e momentit.Harta e faqeve: http://www.informationarchitects.jp/wp-content/uploads/20...

AT¹
ne: 28-01-2007, 23:35:56
Server të Linux-it apo Windowsit?

Tech

Çka mendoni cilët servera janë më të sigurtë?Të Linux-it apo Windowsit?...Zeriyt psh është i vendosur në server të Linux-it.[code] # ./info_serveri.rb www.zeriyt.comServeri tek

*
peter
ne: 20-11-2006, 22:08:20
ShtypShqip - si te mundesoni te shkruani shqip ne web siten tuaj

Tech

Javen qe kaloi pata nje ndjesi patriotizmi dhe bera kete faqe:http://shqip.netfirms.com/Kodi JavaScript qe jepet aty, nqs e instaloni tek web site tuaj mundeson te shruash kollaj 'ë' dhe 'ç' ne cd...

Pergjigje nga: FareTop, I krishteri, amaterboy
Kush mund te me ndihmoj?
*

M A X
ne: 28-05-2006, 14:00:42
Krijoni faqet tuaja personale me Google Pages!

Tech

Sherbimi i ri Google Page http://pages.google.com/ eshte shume i vlefshem sepse mundeson krijimin e faqeve personale pa ndonje njohuri ne kode dhe pa pasur nevoje per hapesire ne ndonje server. Goog...
php
ne: 02-11-2005, 16:57:05
phpBB 2.0.17 filet te cilat duhet ti editoni pa tjter ......

Tech

Përshendetje të gjithvë. Dua të ju njoftoj se tani ne phpBB 2.0.17 është dal një exploit.Si duhet te kaloni nga phpBB 2.0.17 në phpBB 2.0.18http://www.lulikras.com/...M A X
ne: 28-08-2005, 18:44:01
Puna me SMTP Protokol

Tech

  Rrjeta dhe Telekomunikim - 05/09/2004 - Shkruar nga: Genc DOKO - Shumica nga ne, në ditët e sotme s'e vrasim mendjen fare për mënyrën se si bëhet komunikimi ndërmjet neve si klient dhe SMTP shërbimit (ang. "service" apo "daemon" -> proces që qëndron në prapavi, dhe aktivizohet si rezultat ...

erlehta
ne: 28-08-2005, 05:42:14
Pse te besh "chmod 777" nuk perben rrezik sigurie!

Tech

Materiali i meposhtem eshte ne anglisht!Why chmod 777 is NOT a security risk Alright, so say I tell you that to have attachments work properly, your attachment folder needs to be 777.The first thing people ask me is...- Isn't this a security risk?The short a...Pergjigje nga: kiki_gj, ironhand, informacione
Rregjistrimi i PHP
*

Pergjigje nga: Akili, olti, ALBANIA SECURITY CLAN
Hakerohet Shekulli
*  • Nuk ka postime te reja
  • Redirect Board