×
Hyrja
Profili

7 arsye pse nuk duhet të dërgoni mesazh direkt në twitter

7 arsye pse nuk duhet të dërgoni mesazh direkt në twitter

· 1 · 529

  • Postime: 242
  • Gjinia: Mashkull
feniksi
ne: 09-12-2009, 16:08:55

Dërgimi i një mesazhi direkt automatikisht ndaj një ndjekësi të ri konsiderohet një gjë e mirë sepse le një përshtypje tek ndjekësi i ri. Nga eksperienca unë ju them mos e bëni kurrë! Pse? Kontrolloni më poshtë.


    * Njerëzit rradhë u përgjigjen auto-DM-ve: Twitter është për komunikimin virtual me persona të vërtetë kurse autoresponses janë të papërcaktuar.
    * “Check me out”: Kjo është ajo se cka zakonisht pranoj në inbox-in tim dhe nuk gjej ende asnjë arsye se pse njerëzit e dërgojnë atë, nqs unë të ndjek ty (follow) do të thotë se tashmë kam shikuar apo thënë ndryshe të kam “kontolluar” gjë që e ke bërë edhe ti tek unë. Atëherë ku është poenta e auto-DM-ve pra?
    * Bëju pak më shumë serioz: Nganjëher më vijn ca mesazhe të tilla “Ne do të jemi shokë shumë të mirë”. Ia shtroj pyetjen vetes se a kanë ide ata se me kënd flasin dhe kjo më shtynë që mënjëherë ti bëj unfollow ata.
    * Këto janë alternativat: Nëse jeni duke dërguar një auto-DM për të ndërtuar lidhjet apo për të ndezur biseden atëher ka edhe opcione tjera më të mira.
    * Kush do të jetë ndjekësi i ardhshëm: Nëse jeni duke e përdorur twitter për dy apo më shumë tipe të chatit (p.sh personale apo chat biznesi), ju nuk e dini pse pikërisht ai person po ju ndjek, andaj mesazhi juaj duhet tu përshtatet të gjitha tipeve.
    * “Spamming”: Gjithmonë konsiderohet si spam kur mesazhi juaj përmban një link brenda vetes dhe në atë moment shumë persona ju bëjn unfollow juve. Twitter nuk është një shërbim për spamming.
    * BarackObama: Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikes nuk është duke e përdorur këtë shërbim (drejtë? po bëj shaka).

Cka mendoni ju? A është praktikë e mirë dërgimi i auto-DM? Po, Jo dhe pse?

Faleminderit për vëmendje.

burimi: http://www.eshqiperia.com/7-arsye-pse-nuk-duhet-te-dergoni-mesazh-direkt-ne-twitter/
 

Ja pse femrat duhet te perdorin deodorante meshkujsh

Nisur nga InfoZRubrika E Bukura

Postimi i fundit 03-07-2020, 11:54:06
nga InfoZ
Cfare duhet te dini para se te investoni?

Nisur nga albinalbanRubrika Leku

Postimi i fundit 15-05-2020, 10:57:46
nga erlehta
Avantazhet e leximit - Pse duhet te lexojme

Nisur nga M A XRubrika Letra

Postimi i fundit 08-05-2020, 20:43:47
nga erlehta
A duhet te lahemi gjate agjerimit?

Nisur nga M A XRubrika Pyetper

Postimi i fundit 23-04-2020, 22:38:27
nga M A X
A duhet bërë seks në kohën e koronavirusit?

Nisur nga M A XRubrika Ndjenja

Postimi i fundit 04-04-2020, 17:04:32
nga Grens(Wiliams)