×
Hyrja
Profili

A kemi nevojë për më shumë faqe informative?!

A kemi nevojë për më shumë faqe informative?!

· 1 · 469

  • Postime: 26634
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 09-01-2010, 00:30:05
Me kujtohet shumë mirë kur vetëm 3-4 vite më parë mund të numëroje në gishta faqet informative shqiptare, ndërsa sot numri i faqeve shqiptare më lajme dhe thashetheme vërtetë ka arritur një shifër rekord.

Vite me parë, e dije kush ishte autori i lajmit, cila faqe ofronte lajme origjinale, dhe cila i ofronte ato më shpejt; ndërsa sot nuk dihet kush është autori, kush është përkthyesi apo kush është hajni. Lajmin e njëjtë mund të gjesh në dhjetra faqe të ndryshme, te gjithë duke pretenduar se janë autor të lajmit.

Kopjimi dhe vjedhja e lajmit pa asnjë të drejtë autoriale apo morale nuk bëhët vetëm nga individ por dhe nga gazeta ditore, agjenci lajmesh, radio, televizione, etj.

Shtrohet pyetja, a kemi nevojë për më shumë faqe informative me përmbajtje të njëjtë por vetëm më emra të ndryshëm?

- Padyshim që ne kemi nevojë për më shumë faqe informative, por për faqe që nuk kopjojnë njëra-tjetrën, që shkruajnë artikuj unik, artikuj me vlerë dhe që lëxuesi dëshiron t’i lexoj.

http://besart.blog.al/2010/01/a-kemi-nevoje-per-me-shume-faqe-informative/
 

Gratë që bëjnë hapin e parë kanë më shumë sukses në lidhje

Nisur nga M A XRubrika Ndjenja

Postimi i fundit 13-08-2020, 19:52:09
nga M A X
Pse ka kaq shumë pushtet policia në SHBA?

Nisur nga InfoZRubrika Bota

Postimi i fundit 24-07-2020, 15:50:39
nga SteriOtipi B
Shume urime per lindjen e vajzes

Nisur nga InfoZRubrika Mix

Postimi i fundit 21-05-2020, 01:44:16
nga InfoZ
Faqe per njohje

Nisur nga InfoZRubrika Mix

Postimi i fundit 21-05-2020, 01:16:56
nga InfoZ
emra per faqe humoristike

Nisur nga InfoZRubrika Parapre

Postimi i fundit 20-05-2020, 23:05:18
nga InfoZ