×

A u ndikuat dhe ju nga ndryshimi i algoritmit te google?

A u ndikuat dhe ju nga ndryshimi i algoritmit te google?

· 2 · 1161

  • Postime: 1104
  • Gjinia: Mashkull
Poshnjari
ne: 21-01-2013, 22:49:04
Hyrja e vitit të ri ishte i pa kënaqur për disa dhe i kënaqshëm për disa, meqenëse me sa duket dhe Google ka bërë disa ndryshime në algoritmin e saj. Sepse kësaj here nuk pati as një lajmërim të posaçëm, as  update nuk u bë vetëm për .com, por ndodhi në mënyrë lokale, shumë menduan se ranë viktima të black hat.

Por pas bisedash me seoists të tjerë u zbulua shumë shpejtë se nuk bëhet fjalë për një sulëm dashakeq të një SEO (negative seo), por për disa përditësime të algoritmit të Google.
Lexo artikullin e plot Ndryshimi i algoritmit- Tech Al
Pra a patet dhe ndikim nga kjo?

  • Postime: 88
  • Gjinia: Mashkull
KleantR
#1 ne: 22-01-2013, 21:07:42
Kam nje blog ne anglisht dhe te them te drejten nuk vura re ndonje ndryshim pas algoritmit Penguin te Google. Mendoj se me shume u penalizuan link farm sitet,blackhat seo dhe ndoshta EMD...
 

Google Lens mundeson tani leximin e shkrimit te dores

Nisur nga M A XRubrika Tech

Postimi i fundit 08-05-2020, 22:39:30
nga M A X
Si te nderroj passwordin ne Google?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 01-04-2020, 18:22:22
nga M A X
Si te perdorim Google Docs?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 23-03-2020, 13:12:38
nga InfoZ
Si ta perdorim Google Earth?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 23-03-2020, 13:10:46
nga InfoZ
Si ta perdorim Google Maps?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 23-03-2020, 13:10:01
nga InfoZ