×
Hyrja
Profili

AlbaZine - Sherbimi i munguar tashme online

AlbaZine - Sherbimi i munguar tashme online

· 9 · 931

 • Postime: 26634
 • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 22-02-2009, 19:22:40
http://www.albazine.com/ - AlbaZine - Albanian Articles Directory
    * AlbaZine eshte nje platforme virtuale per publikim artikujsh te shkruar,  ne formatin e nje katalogu te ndare me kategori, qe perfshijne fusha nga me te ndryshme te jetes, shoqerise, kultures, artit, politikes, shkences, e shume te tjera.

    * Synimi eshte t’i ofroje secilit mundesine te publikoje shkrime nga me te ndryshmet.

    * Synimi tjeter, po aq i rendesishem sa dhe i pari, eshte qe lexuesi shqiptar ne internet te kete mundesine te lexoje shkrime nga burime alternative qe ofrohen po ashtu nga nje publik i thjeshte sikurse dhe lexuesi.

    * Edhe biznesi mund te fitoje nga AlbaZine, duke u afruar me shume me klientet me artikuj te shkruar dhe njoftime publike qe mund te publikohen me nje klik.

    * Nje mundesi e vecante ofrohet dhe per webmasterat, te cilet ne kete platforme mund te shfrytzojne nje nga menyrat me  origjinale dhe efikase per marketing ne internet.
 • Postime: 201
 • Gjinia: Mashkull
Kli$$i
#1 ne: 22-02-2009, 20:13:03
Te linku ne nje "-" shtese, apo e ke bere vet per nje klik me shume?(shaka)

 • Postime: 26634
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#2 ne: 22-02-2009, 20:15:23
Pa dashje. U rregullua.

 • Postime: 52
Urbann G
#3 ne: 22-02-2009, 20:21:18
Qenka interesant !

 • Postime: 271
 • Gjinia: Mashkull
kokushta
#4 ne: 22-02-2009, 20:25:21
Shume interesante ideja. Me pelqen qe lexuesi mund te jete dhe shkruesi dhe anasjelltas :) Uroj qe AlbaZine te popullohet sa me shume nga artikujt.

 • Postime: 271
 • Gjinia: Mashkull
kokushta
#5 ne: 23-02-2009, 13:14:00
Po e drejtoj pyetjen ketu pasi mungon dhe sugjeroj nje link kontakti per faqen, nje formular kontakti.

Pyetje: gjatesia e artikullit te pakten 200 karaktere, eshte minimumi apo jo?

 • Postime: 26634
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#6 ne: 23-02-2009, 13:20:32
Po, minimumi.

 • Postime: 271
 • Gjinia: Mashkull
kokushta
#7 ne: 15-04-2009, 10:26:20
Nuk mbaj mend dje pse u kujtova per AlbaZine dhe me sa pashe nuk kishte ndonje ndryshim. C'po ndodh me kete faqe - ndoshta mungon promovimi aktiv per ta perdorur si sherbim. Ne fakt eshte e veshtire te mbash nje faqe qe praktikisht duhet te mbahet vete (shkrues/lexues).. nuk di, por nje sugjerim imi do ishte qe mund te kerkohej nga vizitoret e forumit, jo vetem nga ne te webmaster te shkruanin nje artikull mbi nje teme te qe duam.

 • Postime: 26634
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#8 ne: 15-04-2009, 23:50:24
Aktualisht jam i zene dhe nuk kam pasur mundesine t'i kushtohem pak ketij projekti. Ne nje te ardhme te afert do drejtohem perseri aty dhe do mundohem ta ve ne pune.
Kam dhe besim se edhe webmasterat do te ndergjegjesohen dhe do i shohin te mirat e ketyre sherbimeve.
Vetem para disa muajve as qe merreshin ne konsiderate sherbimet "Secial News", por tashme sic e dime jane goxha te perdoruara. Shpresoj qe e njejta gje te ndodhe dhe me sherbimin qe ofron AlbaZine.com