×
Hyrja
Profili

Algoritëm i Ri për radhitjen e artikujve në kapsit.com

Algoritëm i Ri për radhitjen e artikujve në kapsit.com

· 3 · 754

  • Postime: 7
kapsit.com
ne: 25-04-2009, 20:37:14
Sot kemi aktivizuar algoritmin e ri për radhitjen e lajmeve në www.kapsit.com

Algoritmi i ri radhitë top artikujt duke u bazuar në numrin e votave, kohën në mes votuesve, personin qe ka votuar lajmin, numrin e komenteve, kohen ne mes te komenteve, e disa faktorë të tjerë.

Pra në faqe te parë nuk do të shfaqen artikujt e sapo publikuar, por artikujt me shumë të vlerësuar dhe në këtë mënyrë artikujt qe vlersohen më shumë do të mund të marrin më shumë vizitor, pasi artikulli do të qëndroj më shumë në faqen kryesore.

Tani mund të ketë edhe keqperdorime nga përsona të caktuar, por ne do i monitorojmë të gjithë userat dhe nëse dikush përpiqet të manipuloj me sistemin, ka mundësi që atij përsoni t'i bllokohet llogaria.

Janë të mirëseardhur të gjitha komentet dhe sugjerimet tuaja.

  • Postime: 26634
  • Gjinia: Mashkull
M A X
#1 ne: 26-04-2009, 01:04:33
Levizje interesante. Kjo eshte dicka pozitive per mendimin tim sepse krijohet vertete nje portal lajmesh me burim komunitar, gje qe eshte e panjohur deri tani ne internetin shqiptar. Urime.

  • Postime: 7
kapsit.com
#2 ne: 26-04-2009, 16:46:16
Levizje interesante. Kjo eshte dicka pozitive per mendimin tim sepse krijohet vertete nje portal lajmesh me burim komunitar, gje qe eshte e panjohur deri tani ne internetin shqiptar. Urime.

Faleminderit MAX për fjalët e mira.

Mendojmë se pas këtij ndryshimi do të pasojnë dhe disa risi të tjera, të cilat do ta bëjnë akoma me atraktiv dhe interesant këtë sajt, jo vetëm për publikuesit e lajmeve por edhe për vizitoret e thjeshtë.