×
Hyrja
Profili

Asistentet Virtuale (Alexa, Siri, Google Assistent, Cortana)

Asistentet Virtuale (Alexa, Siri, Google Assistent, Cortana)

· 5 · 396

  • Postime: 611
  • Gjinia: Mashkull

ne: 09-12-2019, 11:04:17
 

Keto asistente po hyjne gjithmone e me shume ne perdorimin tone te perditshem dhe secili ka perdorur te pakten njerin prej tyre nje here. Psh kush ka iPhone ka me siguri Sirin aty brenda, apo kush ka cel e fundit nga Google mund te perdore Google Assitent. Madje dhe tel e Samsung e kane nje qe quhet Bixby. Po ashtu dhe Microsoft me Cortana ka dhene kontributin e tij ne kete fushe. Por eshte Alexa e Amazon, qe eshte bere asistenti me i dashur dhe numer 1,  ka zene tashme vend ne shume shtepi. A i perdorni keto asistente? Cilin prej tyre?

  • Postime: 304

#1 ne: 10-12-2019, 17:16:31
Une perdore here pas here Sirin ne iphone. Por gjuha shqipe ende nuk mund te perdoret.

  • Postime: 26690
  • Gjinia: Mashkull

#2 ne: 11-12-2019, 10:25:33
Ne e kemi bere Alexa-n Babysitter 😅

  • Postime: 3258
  • Gjinia: Mashkull

#3 ne: 13-12-2019, 10:30:53
Nuk perdore asnjeren nga keto dhe skam ndermend ta beje :D

  • Postime: 7064
  • Gjinia: Femer

#4 ne: 13-12-2019, 15:44:54
Alexa është si shpirt 😂

Temat e fundit