×
Hyrja
Profili

Bing paraqet një varg risish zbavitëse

Bing paraqet një varg risish zbavitëse

· 1 · 570

  • Postime: 26634
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 26-06-2010, 01:07:57
Bing paraqet një varg risish zbavitëse
Hapi i fundit i Microsoft është zhytja e shfletuesit Bing në botën e zbavitjes. Prej tani e tutje ky shfletues ofron një vend të vetëm për kërkim të muzikës, programeve televizive dhe video materialeve, lojëra të uebit si dhe përmbajtjeve të ngjashme.

Me emrin Bing Entertainment në adresën Bing.com/entertainment është vendosur një hapësirë uebi e cila centralizon përmbajtjet zbavitëse. Përdoruesve në të u është mundësuar kërkimi dhe dëgjimi i dosjeve muzikore, informacioneve dhe videove të filmave dhe televizive, lojërave të uebit si dhe video-lojërave klasike.

Kur merret parasysh se Microsoft ka nënshkruar marrëveshje me botuesit, Bing në të vërtetë ofron një sasi të konsiderueshme të përmbajtjeve të ligjshme, e ky hap definitivisht do t’i sjell Bing përqindje më të madhe në tregun e shfletuesve të përmbajtjeve të internetit. /Telegrafi/