×
Hyrja
Profili

Blogjet çdo ditë e më pak të rëndësishme

Blogjet çdo ditë e më pak të rëndësishme

· 1 · 480

  • Postime: 26634
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 11-02-2010, 11:09:12
Blogjet çdo ditë e më pak të rëndësishmeNjë hulumtim i kryer në territorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka dëshmuar se tinejxherët çdo më pak shprehin interesim për blogjet dhe se masa dërmuese e tyre përcaktohen për mënyra të shkurtra të komunikimit mobil.
Sipas të dhënave të publikuara në raportin e Pew Internet and American Life Project, numri i të rinjve prej 12-17 vjeç të cilët përdorin blogjet si mënyrë komunikimi është përgjysmuar krahasuar me vitin 2006 dhe tani është vetëm 14 për qind.

Këto të dhëna dëshmojnë se ata më me dëshirë publikojnë fjali të shkurtra në faqet për shoqërim online dhe në internet lidhen me anë të telefonave të tyre celularë. Megjithatë, është shënuar një rritje e vogël e blogerëve në mesin e njerëzve më të moshuar se 30 vjet. /Telegrafi.Com/