Postim i ri

×

Postim i ri

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: M A X
« ne: 18-01-2023, 09:25:08 »

 

Ne fakt mbeta disi i shtangur kur pashe qe ChatGPT nga OpenAI zoteron ne forme gati perfekte edhe gjuhen shqipe. Sigurisht qe ka ndonjehere mangesi, por nese nuk ke sy te stervitur dhe nuk ke formim shkollor te nje fare niveli eshte e pamundur te kuptohet qe behet fjale per permbajtje te gjeneruar nga nje inteligjence artificiale de jo nga dora e njeriut. Kohe interesante na presin. Imagjinoni kur te fillojne te mesojne ekzistencen e ChatGPT studentet dhe nxenesit!

Provojeni edhe vete https://chat.openai.com/chat