×
Hyrja
Profili

Çka ndodhë çdo 60 sekonda në web?

Çka ndodhë çdo 60 sekonda në web?

· 1 · 443

  • Postime: 409
  • Gjinia: Mashkull
VM.
ne: 24-06-2011, 23:25:06
Sipas disa statistikave te nxjerra nga Go-globe, ne cdo minute ne internet behen mbi 694.445 kerkime ne Google, me shume se 600 video ne minute ngarkohen ne Youtube, 510.000 komente ne Facebook dhe mbi 79.874 shkrime ne mur, mbi 98.000 cicerima ne twitter dhe shume e shume gjera te tjera.

Per me shume shikojeni infografiken ne vijim :


Burimi : http://www.albpedia.net/cka-ndodhe-cdo-60-sekonda-ne-web.html
 

Sa sekonda ka nje dite?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 08-04-2020, 22:56:04
nga M A X
Sa sekonda ka nje ore?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 08-04-2020, 23:02:58
nga M A X
Sa sekonda ka nje minute?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 08-04-2020, 23:03:31
nga M A X
Teknika e thjeshtë që heq stresin dhe dhimbjen e kokës për 30 sekonda

Nisur nga M A XRubrika Jeta

Postimi i fundit 29-08-2019, 20:26:28
nga Parloté
20 sekonda për të bërë sytë blu

Nisur nga M A XRubrika E Bukura

Postimi i fundit 22-11-2011, 13:26:47
nga BVDGF