×
Hyrja
Profili

del.icio.us tashme delicious.com

del.icio.us tashme delicious.com

· 4 · 892

  • Postime: 271
  • Gjinia: Mashkull
kokushta
ne: 02-12-2008, 09:12:25
Nuk e di nqs e keni vene re, por faqja e mirenjohur del.icio.us ka kaluar ne delicious.com

  • Postime: 26634
  • Gjinia: Mashkull
M A X
#1 ne: 03-12-2008, 13:11:06
Ne fakt ka disa muaj qe ka ndodhur dicka e tille. Qe per mendimin tim eshte nje gabim i madh. Nje nga vecantite e Delicious ishte pikerisht emri qe ishte krijuar me nje "domain hack". Delicious eshte pionier i "social bookmarking" por kjo se ka ndihmuar te jete i pari ashtu sic  ka qene para disa vitesh- dhe per mendimin tim kjo per shkak te disa levizjeve te panevojshme te bordit drejtues, i cili po ashtu vazhdon ne rrugen e tij vetevrasese sikurse dhe "nena" Yahoo!

  • Postime: 26634
  • Gjinia: Mashkull
M A X
#2 ne: 12-07-2011, 00:00:15
Delicious pritet që të lëshohet gjatë këtij viti

Më herët gjatë këtij viti, themeluesit e YouTube, Chad Hurley dhe Steve Chen, morën shërbimin për bookmark, Delicious, nga Yahoo.
Ndërmarrja e Hurley-it dhe Chen-it, AVOS, po planifikon që shërbimin Delicious ta lëshojë gjatë kësaj vjeshte.

Megjithëse nuk tregohet shumë për këtë lloj të ri të këtij shërbimi, priten që të shtohen komponente të reja në ndërfaqe që ta rrisin cilësinë e shërbimit, si dhe të ofrojnë një ndihmë të mjaftueshme, duke mos mbetur borxh tek përdoruesit. Gjithashtu është e nevojshme të bëhet ndërtimi i shtojcave të reja për uebshfletuesit që do të ndihmojnë përdorimin e Delicious, duke e lehtësuar edhe vetë punën më këtë shërbim.

Megjithëse ende nuk është e qartë se çfarë forme të re do të marrë Delicious, dashamirësit e këtij shërbimi me siguri që duhet ta shohin këtë formë të re./pcworldalbanian

Nje tjeter  teme ne lidhje me Delicious http://www.zeriyt.com/delicious-network-t36240.0.html
Rreth mbylljes se Delicious nga Yahoo! http://www.zeriyt.com/geocities-drejte-mbylljes-t55269.0.html;msg1074440#msg1074440

  • Postime: 26634
  • Gjinia: Mashkull
M A X
#3 ne: 28-09-2011, 00:25:24
Delicious hapet perseri, me plot ndryshime, por me mision te njejte. http://delicious.com/

Building Stacks on Delicious.com