×

Diskutim mbi Pamjen e Zeriyt.com

· 32 · 1683

Diskutim mbi Pamjen e Zeriyt.com

· 32 · 1683

 • Postime: 1061
 • Gjinia: Mashkull
Poshnjari
#25 ne: 28-03-2019, 16:37:01
Kte se bej dot se mezi lexohen postimet nga telefoni pastaj.
Bej nje optimizim per celularet.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 22189
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#26 ne: 28-03-2019, 16:37:19
Ok, do shof si ta bej sa me mire.
Sa per interaktiv, s'di si mund te jete me interaktiv, se sa hap faqen te vijne njoftimet ne ball. Vec te vijne dhe me poste ne shpi ka ngel :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 22189
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#27 ne: 28-03-2019, 16:38:41
Bej nje optimizim per celularet.
Eshte ore i optimizuar. Problemi im eshte se pastaj mes postimeve do jene dhe tekste te perseritura pa mbarim nga firmat e anetareve.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 22189
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#28 ne: 28-03-2019, 16:39:42
...
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1061
 • Gjinia: Mashkull
Poshnjari
#29 ne: 28-03-2019, 17:39:23
Eshte ore i optimizuar. Problemi im eshte se pastaj mes postimeve do jene dhe tekste te perseritura pa mbarim nga firmat e anetareve.
Ate kufizoje në një ose dy rreshta. Pastaj shiko edhe optimizimin e fotove sa dalin te deformuara.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 22189
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#30 ne: 28-03-2019, 17:42:52
Me drg nje screenshot
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1061
 • Gjinia: Mashkull
Poshnjari
#31 ne: 28-03-2019, 17:53:22
 
Me drg nje screenshot

 
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super