×

Post reply

Emri:
Email:
Titulli:
Ikona e mesazhit:

Verifikimi:
Cfare gjuhe flasin shqiptaret?:

shtyp alt+s per te postuar ose alt+p per ta kontrolluar


Permbledhje

Postuar nga: M A X
« ne: 06-11-2019, 21:27:16 »

 

Microsoft po planifikon të lëshojë shfletuesin Edge Chromium në fillim të vitit të ardhshëm me një logo të re. Prodhuesi i softuerit po synon 15 janarin si datën e lëshimit për Edge Chromium, me disponueshmërinë për Windows 10, Windows 7, Windows 8 dhe macOS. Microsoft po lëshon atë që e quan "kandidat për lirim" sot, i cili duhet të demonstrojë pjesën më të madhe të punës përfundimtare që do ta bëjë atë në lëshimin e qëndrueshëm në janar.

Vjen vetëm disa muaj pasi Microsoft lëshoi versionin beta të Edge, me një premtim për një lëshim të plotë në fillim të vitit 2020. Kjo ndërtesë e re e kandidatit për lëshim do të përfshijë mbështetje sinkronizimi për fjalëkalime, histori, të preferuarat dhe cilësimet në të gjithë Windows, macOS, iOS , dhe Android. Ai gjithashtu përfshin tracking protection te integruar, qe aktivizohet si parazgjedhje.