Edge Chromium vjen me 15 janar - Tech

×
Hyrja
Profili

Edge Chromium vjen me 15 janar

Edge Chromium vjen me 15 janar

· 1 · 603

  • Postime: 26703
  • Gjinia: Mashkull

ne: 06-11-2019, 21:27:16
 

Microsoft po planifikon të lëshojë shfletuesin Edge Chromium në fillim të vitit të ardhshëm me një logo të re. Prodhuesi i softuerit po synon 15 janarin si datën e lëshimit për Edge Chromium, me disponueshmërinë për Windows 10, Windows 7, Windows 8 dhe macOS. Microsoft po lëshon atë që e quan "kandidat për lirim" sot, i cili duhet të demonstrojë pjesën më të madhe të punës përfundimtare që do ta bëjë atë në lëshimin e qëndrueshëm në janar.

Vjen vetëm disa muaj pasi Microsoft lëshoi versionin beta të Edge, me një premtim për një lëshim të plotë në fillim të vitit 2020. Kjo ndërtesë e re e kandidatit për lëshim do të përfshijë mbështetje sinkronizimi për fjalëkalime, histori, të preferuarat dhe cilësimet në të gjithë Windows, macOS, iOS , dhe Android. Ai gjithashtu përfshin tracking protection te integruar, qe aktivizohet si parazgjedhje.

Temat e fundit