×
Hyrja
Profili

EU-Copyright Reform

EU-Copyright Reform

· 7 · 410

 • Postime: 26634
 • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 26-03-2019, 08:03:29
 

Sot vendoset nga parlamenti europian fati i reformes se shume diskutuar e shume te kritikuar te te drejtave te autorit ne territorin e EU. Shume kritike shohin me miratimin eventual te kesaj reforme ligjore dhe fundin e internetiy te lire e te hapur ne Europe. Le te shpresojme qe nuk do te miratohet.

 • Postime: 26634
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#2 ne: 26-03-2019, 17:35:18
Po tamam, e votuan. Gazeta Die Welt kish nje artikull te cuditshem, ku pretendohej se mbyllet Youtube me miratimin e ketij ligji. Ca te them, uroj te mos na e veshtiresojne jeten online.

 • Postime: 1108
 • Gjinia: Mashkull
Poshnjari
#3 ne: 28-03-2019, 16:24:31
Po tamam, e votuan. Gazeta Die Welt kish nje artikull te cuditshem, ku pretendohej se mbyllet Youtube me miratimin e ketij ligji. Ca te them, uroj te mos na e veshtiresojne jeten online.
Tani çlidhje ka youtube?

 • Postime: 26634
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#4 ne: 28-03-2019, 16:28:48
Te gjitha ngarkimet online duhet te kontrollohen perpara nga platformat. Nese ka shkelje keti platforma mbajne pergjegjesi.

 • Postime: 1108
 • Gjinia: Mashkull
Poshnjari
#5 ne: 28-03-2019, 16:33:19
Te gjitha ngarkimet online duhet te kontrollohen perpara nga platformat. Nese ka shkelje keti platforma mbajne pergjegjesi.
Neve do na e nxijne, pasi tashme dhe kemi mare disa penalizime vetem pse kam perdorur emrin e adobe

 • Postime: 26634
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#6 ne: 29-03-2019, 00:15:51
Ky mendohet se mund te jete problemi me i madh, sepse ndersa firmat e medha kane mundesi te paguajne stafe te medha per keto pune, te vegjlit nga ana tjeter s'i kane keto mundesi.