×
Hyrja
Profili

Facebook blen FriendFeed

Facebook blen FriendFeed

· 1 · 1016

  • Postime: 26634
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 11-08-2009, 00:42:27


Sic njoftohet ne media Facebook ka bere nje blerje shume te rendesishme, per nje shume qe ende nuk behet e ditur.
FriendFeed eshte nje sherbim qe ofron mundesine per te pasur ne nje faqe te vetme te gjitha "rrymat sociale" nga rrjetet me te medha sociale ne internet, duke futur ketu vete Facebook, por mbi te gjitha Twitter, sepse ishte pikerisht Twitter qe i jepte bazen me te madhe te trafikut.

FriendFeed dukej shume premtues per faktin se ofronte sherbime shume inovative, por dhe sepse prapa tij qendronin persona shume te zote qe perpara kishin punuar per te ndertuar disa nga sherbimet me te rendesishme qe ofron sot Google.

Me kete blerje Facebook nga njera ane ben per vete teknologjine shume te perparuar te FriendFeed, te cilen shume shpejt mund ta integroje brenda vete sherbimit te tij, dhe nga ana tjeter mund te shenoje dhe goditjen fatale ndaj Twitter. Me integrimin e FriendFeed e Facebook shume perdorues te Twitter nuk do te kene me nevoje te perdorin kete sherbim, por mund te qendrojne te Facebook, i cili tashme pervec shume funksioneve aktuale mund te shtoje apo permiresoje te tjera te marra nga FriendFeed.

Nuk mund t'i thuhet vetem se bravo Facebook per kete levizje me mend dhe blerje vertete te vlefshme.

Njoftimi nga FriendFeed per blerjen: http://blog.friendfeed.com/2009/08/friendfeed-accepts-facebook-friend.html
 

Si te krijoni nje avatar personal ne Facebook

Nisur nga M A XRubrika Tech

Postimi i fundit 26-05-2020, 13:55:54
nga M A X
Te Gatuajm ne Facebook

Nisur nga M A XRubrika Mediat Sociale

Postimi i fundit 30-04-2020, 14:00:27
nga M A X
Per Nenat ne Facebook

Nisur nga M A XRubrika Mediat Sociale

Postimi i fundit 08-04-2020, 14:49:33
nga M A X
Flokë, Veshje, Makeup, Unike Blerje ne Facebook

Nisur nga M A XRubrika Mediat Sociale

Postimi i fundit 07-04-2020, 21:18:30
nga M A X
Era Online Blerje dhe shitje ne Facebook

Nisur nga M A XRubrika Mediat Sociale

Postimi i fundit 07-04-2020, 21:17:17
nga M A X