×
Hyrja
Profili

Facebook, “Like” ndalohet në Gjermani

Facebook, “Like” ndalohet në Gjermani

· 1 · 402

  • Postime: 26634
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 22-08-2011, 16:23:08
Facebook është nën akuzë në Gjermani ku garantuesit e privatësisë kanë ndaluar përdorimin e opsionit “Like” për institucionet dhe ndërmarrjet.
Replika e menjëhershme e përdoruesve ka qenë krijimi i grupit “Asnjë çensurë për Facebook në Gjermani”.

Sipas autoriteteve, “Facebook dhunon ligjet mbi mbrojtjen e të dhënave personale në fuqi në Gjermani dhe Bashkimin Evropian... Ata që përdorin këtë funksion janë gjithashtu subjekt i sanksioneve”.

Gjoba mund të shkojë deri në 50 mijë euro. /top channel