×
Hyrja
Profili

Freelancer.com lëshon plaftorma të reja

Freelancer.com lëshon plaftorma të reja

· 1 · 455

  • Postime: 26634
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 23-02-2011, 02:15:48
Freelancer.com, tregu më i madh për outsourcing që i lidh më shumë se 2.2 milionë profesionistë përgjatë tërë botës, po hap një faqe regjionale në Singapur, Hong Kong dhe Filipinë, për të sjellur outsourcing(outsourcing ka të bëjë me bartjen e një biznesi nga një organizatë në tjetrën) më cilësor në këto vende aziatike.

Sot, shumë punë mund të kontraktohen online. Përgjatë uebfaqes freelancer.com, punëdhënësit mund të punësojnë freelancer-ët për të kryer punë të ndryshme, nga softuer, shkrime, hyrje në të dhëna dhe dizajn deri në inxhinierim dhe shkencë, shitje dhe reklamim dhe shërbime të kontabilitetit dhe të ligjshme. Faqet e reja do të kenë një numër të veçorive lokale, së bashku me mbështetje lokale dhe mundësinë për të vepruar me valuta lokale.

Tregjet e reja do të ndihmojnë miliona biznese të vogla dhe sipërmarrës nëpër tërë regjionin. Ato do të ofrojnë një burim të mirë për freelancer-ët për të kërkuar punë online përgjatë një radhe të larmishme të më shumë se treqind industrive të ndryshme./pcworldalbanian
 

Webmaster-Talk.com blihet nga Freelancer.com

Nisur nga M A XRubrika AdminZone

Postimi i fundit 17-02-2011, 00:48:43
nga Epoka X