×
Hyrja
Profili

FriendFeed - nje sherbim qe duhet marre per shembull

FriendFeed - nje sherbim qe duhet marre per shembull

· 3 · 738

  • Postime: 26634
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 08-05-2009, 14:18:24


FriendFeed eshte nje sherbim i krijuar nga ish punonjes se Google qe ka per qellim te krijoje nje porte te pergjithshme, ku mund te hyjne te gjitha te rejat qe ju mund te keni ne sherbime te ndryshme sociale (Facebook, Myspace, Google Talk, Digg etj etj).

Me zhvillimin e dukshem te sherbimeve qe kane qellim paresor lidhjet sociale mes njerezve, nje faqe si FreindFeed duket si shembull shume me vlere per t'u marre ne konsiderate per krijimin e sherbimeve lokale te ngjashme, apo per t'i shtuar faqeve aktuale opsione te ngjashme me ato qe ofron FriendFeed.

http://www.friendfeed.com/
http://www.crunchbase.com/company/friendfeed

  • Postime: 211
  • Gjinia: Mashkull
besart
#1 ne: 08-05-2009, 14:47:14
MAX ke shume te drejte kur thua nje shembull i mire, por llogarit investimet qe duhen bere, stafi, programeret, server, etj, etj, pastaj fitimet jane shume te vogla.

Ideja e tyre eshte shume e mire por qe te behet diqka e tille tek shqiptaret, mendoj se eshte shume e veshtire jo ne kuptim per tu realizuar por per ta mirembajtur dhe pasur sukses.

  • Postime: 26634
  • Gjinia: Mashkull
M A X
#2 ne: 15-05-2009, 08:43:54
MAX ke shume te drejte kur thua nje shembull i mire, por llogarit investimet qe duhen bere, stafi, programeret, server, etj, etj, pastaj fitimet jane shume te vogla.

Ideja e tyre eshte shume e mire por qe te behet diqka e tille tek shqiptaret, mendoj se eshte shume e veshtire jo ne kuptim per tu realizuar por per ta mirembajtur dhe pasur sukses.

Ndoshta ke te drejte, por me kohen gjerat mund te ndryshojne.
 

Facebook blen FriendFeed

Nisur nga M A XRubrika Tech

Postimi i fundit 11-08-2009, 00:42:27
nga M A X