×
Hyrja
Profili

Google dhe Facebook me format të ri reklamash

Google dhe Facebook me format të ri reklamash

· 1 · 474

  • Postime: 26634
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 04-10-2011, 12:41:41
Në konferencën Advertising Week në Nju Jork, e cila aktualisht është duke u zhvilluar, Google dhe Facebook paralajmëruar formate të reja të reklamave që do të jenë më shoqërore, do të përfshijnë opsionet like dhe +1 nga miqtë tuaj dhe do të përmbajnë më shum informacione për produktin.

Google: Vetëm përgjigjet
Google starton format të reklamave që nuk janë vetëm tekst, por janë edhe më vizuel, mund të lëshohen reklamat në video dhe fotografi, ose shkurtimisht, të gjitha infomacionet të cilët shpjegojnë produktin i cili reklamohet. Google thotë se përdoruesit dy herë më shum klikojnë në këto reklama Product Ads dhe Media ADs në vend të reklamave tekstuale sepse e dijn për cilin produkt bëhet fjalë. Gjithashtu edhe lokacioni do të jetë pjesë e këtyre përmisimeve të cilat janë edhe me butonin +1, të cilën Google e forson sepse përmes saj mund ti personalizoj rezultatet dhe të targetojë reklama sepse “njerëzit ju besojnë rekomandimeve të miqve”.

“Filluam me tre rreshta tekst të cilët tani evuluan në një reklamë me multimedia të pasur, të cilët janë të vetëdijshëm për lokacionin dhe se janë shoqërore”.Burimi: http://www.itshqip.com/google-dhe-facebook-me-format-te-ri-reklamash#ixzz1ZoBgE1Wo
 

Google Lens mundeson tani leximin e shkrimit te dores

Nisur nga M A XRubrika Tech

Postimi i fundit 08-05-2020, 22:39:30
nga M A X
Si te nderroj passwordin ne Google?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 01-04-2020, 18:22:22
nga M A X
Si te perdorim Google Docs?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 23-03-2020, 13:12:38
nga InfoZ
Si ta perdorim Google Earth?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 23-03-2020, 13:10:46
nga InfoZ
Si ta perdorim Google Maps?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 23-03-2020, 13:10:01
nga InfoZ