×

Google fillon "June 2019 core update"

Google fillon "June 2019 core update"

· 4 · 450

  • Postime: 26403
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 11-06-2019, 00:55:20
Prej dates 3 te ketij muaji Google ka nisur nje update te madhe te SERPs. Shume faqe kane pesuar ndryshim dramatik te perfaqsimit ne rezultatet e kerkimit. Madje disa kane pare renie deri ne 90% te trafikut. Zerion eshte ende i ri dhe nuk ka perfaqesim te dukshem ne SERPs, keshtu qe s'kam ende gje per te treguar per kete rast.

  • Postime: 26403
  • Gjinia: Mashkull
M A X
#1 ne: 11-06-2019, 01:11:08

  • Postime: 1104
  • Gjinia: Mashkull
Poshnjari
#2 ne: 11-06-2019, 16:19:48
Di ndonje hollesi se cfare ndryshimesh jane bere?

  • Postime: 26403
  • Gjinia: Mashkull
M A X
#3 ne: 11-06-2019, 22:52:40
Di ndonje hollesi se cfare ndryshimesh jane bere?
Normal ata te Google nuk tregojne cfare ndryshojne konkretisht, vetem rezultatet e kerkimit ndryshojne. Nga cfare lexova jane prekur faqet qe ofrojne informacione nga fushat qe kerkojne ekspertize te vecante, si psh nga mjeksia e financa.
 

Google Lens mundeson tani leximin e shkrimit te dores

Nisur nga M A XRubrika Tech

Postimi i fundit 08-05-2020, 22:39:30
nga M A X
Si te nderroj passwordin ne Google?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 01-04-2020, 18:22:22
nga M A X
Si te perdorim Google Docs?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 23-03-2020, 13:12:38
nga InfoZ
Si ta perdorim Google Earth?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 23-03-2020, 13:10:46
nga InfoZ
Si ta perdorim Google Maps?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 23-03-2020, 13:10:01
nga InfoZ