Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: M A X
« ne: 11-06-2019, 22:52:40 »

Di ndonje hollesi se cfare ndryshimesh jane bere?
Normal ata te Google nuk tregojne cfare ndryshojne konkretisht, vetem rezultatet e kerkimit ndryshojne. Nga cfare lexova jane prekur faqet qe ofrojne informacione nga fushat qe kerkojne ekspertize te vecante, si psh nga mjeksia e financa.
Postuar nga: Poshnjari
« ne: 11-06-2019, 16:19:48 »

Di ndonje hollesi se cfare ndryshimesh jane bere?
Postuar nga: M A X
« ne: 11-06-2019, 01:11:08 »

Postuar nga: M A X
« ne: 11-06-2019, 00:55:20 »

Prej dates 3 te ketij muaji Google ka nisur nje update te madhe te SERPs. Shume faqe kane pesuar ndryshim dramatik te perfaqsimit ne rezultatet e kerkimit. Madje disa kane pare renie deri ne 90% te trafikut. Zerion eshte ende i ri dhe nuk ka perfaqesim te dukshem ne SERPs, keshtu qe s'kam ende gje per te treguar per kete rast.

https://twitter.com/searchliaison/status/1135275028834947073