Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: M A X
« ne: 08-05-2020, 22:39:30 »

Ju ka rene rasti qe te jeni ne nje mbledhje, apo ne klase, apo ne cdo situate tjeter, kur keni marre shenime me dore dhe keto shenime pastaj duhet t'i hidhni ne kompjuter. Tani eshte bere shume me e lehte dicka e tille duke perdorur Google Lens, teknologjine e Google, e cila mundeson gjetjen e informacioneve relevante bazuar ne cdo imazh te dhene. Tani ky funksion jo vetem gjen informacione shtese, por kupton dhe shkrimin e dores duke e kthyer ne shkrim te dixhitalizuar.
https://www.youtube.com/watch?v=c_lp9LclJ4E