×
Hyrja
Profili

Google në 6 minuta

Google në 6 minuta

· 1 · 624

  • Postime: 26635
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 02-12-2011, 15:18:38
Pasi startoi në vitin 1997, Google për një kohë të shkurtër u bë fillimisht një ueb kërkues i njohur, që sot të shëndrohet dominant në sferën e tijë.

Si filloi? Cilat ishin risitë që Google nisi për të pushtuar tregun? Marissa Mayer dhe Ben Gomes nga Google në një video të shkurtër prej 6 minutash, shpjegojnë logjikën e Google-s pas kërkuesit dhe paraqitjen e opsioneve të reja si Google News, Image etj.

Video fokusohet në atë se si Google shikon në “rezultatet univerzale” siç janë fotot, lajmet videot e deri tek “përgjigjet e shpejta” për zbulimin e infomacionеve në rezultatet, para se të hapet lidhja dhe për “të ardhmen e kërkuesit”, ose se si Google do të përdorë Voice Search.Burimi: http://www.itshqip.com/#ixzz1fO37SsxX


The Evolution of Search