×
Hyrja
Profili

Google, në maj 1 miliard vizitorë

Google, në maj 1 miliard vizitorë

· 1 · 375

  • Postime: 26634
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 23-06-2011, 02:34:23
Google kalon për herë të parë 1 miliard vizitorë unikë në një muaj. Kjo, sipas ComScore, ka ndodhur në maj.
BigG (me YouTube, Orkut, Gmail) ka kaluar Microsoft (905 milionë), Faceb00k (713 milionë) dhe Yahoo! (689 milionë).

Google është rritur nga 8.4%, ndaj 14.75% të Microsoft e 10.8% të Yahoo!.

Ndërsa Faceb00k është rritur me 30.2% dhe mban rekordin e kohës së kaluar në web nga përdoruesit, 12.7% e minutave në maj 2011 kundër 10.4% të Microsoft, 10.1% të Google dhe 4.8% të Yahoo!. /top channel