×
Hyrja
Profili

Google+ Pages

Google+ Pages

· 2 · 712

  • Postime: 26634
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 08-11-2011, 12:03:41
Google+ Pages për biznese

Rrjeti shoqëror i Google, Google+ tani është i gatshëm për biznese. Google+ është rritur, duke pasur tani më shumë se 40 milionë anëtar, por Google e ka ngadalësuar hapjen e këtij rrjeti për biznese dhe brende. Por, Google së fundi e bëri të mundshëm rrjetin Google+ të mundshëm për t’u abonuar nga Google Apps dhe tani përfundimisht ka lëshuar Google+ Pages për biznese dhe brende.
Jo befasisht, Google+ Page i ngjashëm me Facebook Page. Google+ Page ofron një domethënie për biznese që të ofrojnë praninë e vet në rrjetin shoqëror të Google dhe të lidhen me konsumatorë që të shpërndajnë produktet dhe shërbimet e reja, të ofrojnë vlerë shtesë, të mundësojnë përgjigjien ndaj pyetjeve dhe më tepër.

Përdoruesit individualë në Google+ mund të lidhen me ndërmarrjet dhe brendet që ata i pëlqejnë. Ata mund t’ua bëjnë +1 faqeve në Google+ për të shpërndarë tërë rrjetin e tyre shoqëror.

Blogu zyrtar i Google përshkruan Google+ Pages, “Google+ Pages i jep jetë çdogjëje që ne e kemi gjetur në botën reale. Dhe duke i shtuar ata në rrathë, ne mund të krijojmë lidhje që zgjasin me faqe (dhe njerëz) që kanë vlerë më së shumti.”/pcworldalbanian

  • Postime: 26634
  • Gjinia: Mashkull
M A X
#1 ne: 09-11-2011, 11:25:30
Nuk mjaftonte FB dhe Twitter, tani duhen hapur faqe dhe per G+ :) Keni fillua nga puna?
Kjo https://plus.google.com/b/103739600599598495203/ eshte e ZY, po akoma s'e kam prek me dore qe ta rregulloj.
 

Google Lens mundeson tani leximin e shkrimit te dores

Nisur nga M A XRubrika Tech

Postimi i fundit 08-05-2020, 22:39:30
nga M A X
Si te nderroj passwordin ne Google?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 01-04-2020, 18:22:22
nga M A X
Si te perdorim Google Docs?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 23-03-2020, 13:12:38
nga InfoZ
Si ta perdorim Google Earth?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 23-03-2020, 13:10:46
nga InfoZ
Si ta perdorim Google Maps?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 23-03-2020, 13:10:01
nga InfoZ