×
Hyrja
Profili

Hapesiraime.com Scam

Hapesiraime.com Scam

· 1 · 709

  • Postime: 118
  • Gjinia: Mashkull
TorontoCute
ne: 22-09-2009, 01:21:50
Ky eshte emaili qe mora sot. Beni kujdes sepse nganjehere ndodh

gft2love@yahoo.co.uk‏
From:    HapesiraIme.com (arian81@hotmail.co.uk)
You may not know this sender.Mark as safe|Mark as junk
Sent:   September 21, 2009 3:55:01 PM
To:   ********@hotmail.com
Pershendetje ******,

Jemi te gezuar tju tregojme se anetari andrea50000 (http://hapesiraime.com/andrea50000) ju ka derguar nje mesazh!

-------- Message ------------------------------------------------
gft2love@yahoo.co.uk

si jeni sot. emri im është i miss dhurata nga Afrika i pa profilin tuaj sot dhe të bëhet shumë e interesuar. pra ju lutemi është urgjente që ju duhet të më kontaktojnë menjëherë përmes mbi id email (gft2love@yahoo.co.uk), në mënyrë që i do thoni ju mendjen time dhe ju jap picture.thanks tim aq shumë për mirëkuptimin tuaj. unë do të pres për përgjigjen tuaj tani. ju lutem me shkruani direkt me mail adresën time të ju jap më sipër.
lidhje ngrohtë
                          gft2love@yahoo.co.uk
Dhurata
kassala
................... ................... ................

gft2love@yahoo.co.uk

how are you today .my name is miss Gift from africa  i saw your profile today and become very interested .so please it is urgent that you have to contact me immediately through above email id (gft2love@yahoo.co.uk) so that i will tell you my mind and give you my picture.thanks so much for your understanding .i will be waiting for your reply now . please write me direct with  my mail address give you above.
warm regard
                  &nbs...
---------------------------------------------------------------------

Ju Falenderojme qe perdoret sitin tone!

--

HapesiraIme.com mail delivery system!!!
Auto-generated e-mail, please, do not reply!!!