×
Hyrja
Profili

Ja kuptimet e shkurtimeve në rrjetet sociale që po i përdorin të gjithë

Ja kuptimet e shkurtimeve në rrjetet sociale që po i përdorin të gjithë

· 6 · 455

 • Postime: 26634
 • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 21-05-2019, 12:07:56
Me siguri i keni parë kudo dhe t’i përdorin të gjithë. Ndoshta dikush dhe ua ka shkruar dhe megjithëse nuk e keni kuptuar keni bërë sikur. /top channel
 

 

 • Postime: 26634
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#1 ne: 21-05-2019, 12:10:01
 

 

 

 

 

 

 • Postime: 26634
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#2 ne: 21-05-2019, 12:11:01
 

 

 • Postime: 7448
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#3 ne: 24-05-2019, 16:49:44
Cjane keto o Max se na turbullove menimet, t’ pakten futi e nai perkthim qe mos mbetemi si harabela... lol 😂

 • Postime: 26634
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#4 ne: 24-05-2019, 19:34:23
Perdor Google translate 🤪

 • Postime: 7448
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#5 ne: 24-05-2019, 21:20:09
Perdor Google translate 🤪
bjeri icik me shkurt e thuj “pertoj e un” 😂 😆 😝