×
Hyrja
Profili

Kevin Mitnik në Shkup

Kevin Mitnik në Shkup

· 1 · 517

  • Postime: 119
S.A
ne: 05-08-2010, 15:26:40

Kevin Mitnik njëher ishte hakeri më i kërkuari në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ai ariti të depërtoj në sistemet kompjuterike të Pentagonit, FBI dhe shum institucione tjera.
Tani ai punon si ekspert i sigurisë kompjuterike dhe sipas informacionit i cili u publikua në tweeter-in e tij Kevin Mitnik në tetor të këtij viti do ta vizitoj Shkupin.