×
Hyrja
Profili

Lista e uebfaqeve të hakuara maqedonase nga shqiptarët

Lista e uebfaqeve të hakuara maqedonase nga shqiptarët

· 1 · 553

  • Postime: 3
Dr.SiLnTHiLL
ne: 09-03-2011, 23:14:24
Lista e uebfaqeve të hakuara maqedonase nga shqiptarët

 
Ashtu siç e morëm përsipër detyrën që të ju informojmë rreth aktiviteve të një horizonti të ri të mbrojtjes së kalasë së Shkupit, do t’i paraqesim disa nga uebfaqet e sulmuara nga hakerët shqiptarë.

Burimet tona siguruan një listë të uebfaqeve të sulmuara dhe ashtu siç ju lajmëruam, numri i uebfaqeve maqedonase të sulmuara është vëretet i madh. Qëllimi i sulmuesve nuk është thjesht personal apo i ngjashëm. Kjo mund të vërehet nga simbolet kombëtare shqiptare të përdorura në uebfaqet përkatëse të sulmuara. Ata mund të quhen ushtarët virtualë të kalasë së lashtë ilire në Shkup. Me vendosje të flamurit kombëtar dhe porosive si FREEDOM KOSOVO !
Live With It
Long Live Ethnic Albania ! mund të shihet edhe një nga faqet e sulmuara.


Ja lista me uebfaqe e hakuara:

http://www.skopje.gov.mk/pwned.html
http://microsoft.com.mk/
http://fiat.com.mk/index.html
http://www.boristrajkovski.org/index.html
http://forums.microsoft.com.mk/index.html
http://akzentmedia.com.mk/index.html
http://tksonline.com.mk/index.html
http://www.loginsys.com.mk/index.html
http://www.dzr.gov.mk/index.html
http://citroenjumper.com.mk/pwned.html
http://hotelkarpos.com.mk/pwned.html
http://nkpd.gov.mk/pwned.html
http://promedia.com.mk/pwned.html
http://kapital.com.mk/pwned.html
http://mvision.com.mk/pwned.html
http://officeplus.com.mk/pwned.html
http://vreme.com.mk/pwned.html
http://fondram.com.mk/pwned.html
http://manchevski.com/pwned.html
http://www.pf.ukim.edu.mk/pwned.html
http://macedonia-timeless.com.mk/pwned.html
http://proagens.com.mk/pwned.html
http://ehi.com.mk/pwned.html
http://ojudg-mladost.com.mk
http://esate.com.mk/

Prapa këtyre sulmeve qëndrojnë anëtarë nga KNS (Kosova Networks Security) me nofkat CrAcKeR-BeSi, GP, H4nCook, L0wHacker, sLizer, X-r00t, SpyHackz.
dhe anëtarë nga theonet.info me nofkat L0ckreader'z, ..Alias!, PretoriaN, hackmasteR.

Përveç që sulmuan uebfaqet maqedonase, këta persona kanë dërguar edhe paralajmërime tek uebfaqet e shqiptarëve që jetojnë në Maqedoni, duke i këshilluar që të bëjnë përmirësimin e gabimeve dhe arnimin e vrimave që ndodhen në ato faqe. Në këto faqe mund të vërehet një porosi e shkruar nga hakerët për administratorët e uebfaqeve shqiptare të cilët paraqiten të gatshëm për të ndihmuar administratorët për të përmirësuar gabimet. Ja disa faqe të këtilla
http://kinotetova.com/
http://sindikata.com/
http://tichyexpress.com/
http://eb-book.info/

Disa faqe ndoshta janë kthyer në gjendjen normale, pas sulmeve dhe paralajmërimeve të bëra nga hakerët shqiptarë nga Kosova. Si duket, sulmuesit nuk do të ndalen me kaq. Ata synojnë që të sulmojnë edhe uebfaqe të tjera./pcworldalbanian