Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: erlehta
« ne: 08-11-2019, 07:48:33 »

👎👎👎👎👎👎👎😛
Postuar nga: M A X
« ne: 06-11-2019, 21:12:35 »

 

Korporata Facebook zbuloi një logo të re që do të thotë të përfaqësojë kompaninë mëmë që zotëron Facebook-un origjinal, Instagram, WhatsApp, dhe më shumë. Logoja thotë thjesht "FACEBOOK", por me një font të vërtetë të çuditshëm dhe të përgjithshëm që duket sikur do të përshtatet mirë në një kartë krediti. Një GIF tregon shenjën e fjalëve që shfaqet me ngjyra të ndryshme për të përfaqësuar markat e ndryshme - blu për Facebook-un vete, jeshile për WhatsApp, rozë për Instagram, etj.