×
Hyrja
Profili

Matt Cutts Blog

Matt Cutts Blog

· 1 · 1000

  • Postime: 26634
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 31-10-2008, 11:08:43
Matt Cutts është një punonjes inxhinier i Google, por ndryshe nga te tjerët ky ka një blog shumë aktiv dhe mendimet, sugjerimet e lajmet e hedhura prej tij atje merren menjehere si reference nga webmasterat sikur te ishin lajme apo qendrime zyrtare nga Google. Prandaj blogu i Matt Cutts është një burim informacioni qe duhet ta njohe çdo webmaster për te qenë i njohur më me të rejat ne fushën e Webmastering, por sidomos te SEO.

http://www.mattcutts.com/blog/

 

Matt Cutts flet per Shqiperine

Nisur nga HajdiRubrika Tech

Postimi i fundit 10-10-2013, 18:07:39
nga Hollow
Matt Damon

Nisur nga M A XRubrika Celebrities

Postimi i fundit 09-01-2012, 20:41:02
nga M A X
Matt Brady: Turmoil in Albania Offers Lessons for Mideast

Nisur nga Albania NewsRubrika Albania Today

Postimi i fundit 07-02-2011, 18:50:07
nga Albania News
Matt Cardle - When We Collide

Nisur nga ßåßy ღRubrika Videoklipe Muzikore

Postimi i fundit 21-12-2010, 11:31:28
nga ßåßy ღ
Matt Cutts ne lidhje me fatin e SEO ne kohen e "Instant Google"

Nisur nga M A XRubrika Marketing Online

Postimi i fundit 22-09-2010, 11:43:02
nga M A X