×
Hyrja
Profili

Microsoft lëshon arnuesin emergjent të Internet Explorer

Microsoft lëshon arnuesin emergjent të Internet Explorer

· 1 · 502

  • Postime: 409
  • Gjinia: Mashkull
VM.
ne: 23-01-2010, 21:54:35

Microsoft ka nxituar të lëshojë një përmirësim programi për Internet Explorer pasi shfletuesi u gjend të kishte një të çarë sigurie.

Microsoft rekomandon që klientët të instalojnë përmirësimin sa më shpejt që të munden apo të përditësojnë shfletuesin e tyre në versionin e fundit për “siguri të përmirësuar”.

Microsoft normalisht i lëshon arnuesit një herë në muaj, por natyra me profil të lartë e sulmit e bëri atë të reagonte më shpejt.

Arnuesi – MS10-002 – u lëshua në mbarë botën në 18:00 GMT.

“Ai i adresohet cenimit të lidhur së fundmi me sulmet kundra Google dhe disa kompanive të vogla si dhe shumë cenimeve të tjera”, tha firma.

“Me t’u aplikuar, klientët janë të mbrojtur përsëri kundra sulmeve të njohura që janë publikuar gjerësisht.”

Microsoft ka pranuar se ka qenë në dijeni rreth cenimit që “prej fillimit të Shtatorit” 2009 dhe kishte planifikuar ta arnonte atë në Shkurt.
 

Surface Duo nga Microsoft

Nisur nga M A XRubrika Tech

Postimi i fundit 08-10-2019, 00:59:52
nga M A X
Microsoft, Google, Apple, Facebook dhe Yahoo kërkojnë reformimin e NSA-së

Nisur nga InfoZRubrika Informatike

Postimi i fundit 01-11-2013, 12:50:02
nga InfoZ
Socl - rrjeti social nga Microsoft

Nisur nga M A XRubrika Microsoft | Windows

Postimi i fundit 22-11-2011, 16:09:29
nga M A X
Microsoft zgjedh open-source

Nisur nga M A XRubrika Microsoft | Windows

Postimi i fundit 19-11-2011, 23:55:54
nga M A X
Microsoft Day, me 1 dhjetor në Tiranë

Nisur nga M A XRubrika Microsoft | Windows

Postimi i fundit 24-12-2011, 03:10:49
nga Poshnjari