×
Hyrja
Profili

Mos eshte mbyllur albcoders.com?

Mos eshte mbyllur albcoders.com?

· 5 · 870

  • Postime: 1108
  • Gjinia: Mashkull
Poshnjari
ne: 20-12-2011, 21:43:50
Kadisa dite qe albcoders.com nuk po me hapet mos eshte mbyllur gje?
Pasi dhe ketu lexove nje postime ne lidhje me webmasrers.al qe donte ta transferonte aty se donte ta mbyllte mos erdhi koha te mbyllet?

  • Postime: 372
livefutboll
#1 ne: 21-12-2011, 17:10:35
Kadisa dite qe albcoders.com nuk po me hapet mos eshte mbyllur gje?
Pasi dhe ketu lexove nje postime ne lidhje me webmasrers.al qe donte ta transferonte aty se donte ta mbyllte mos erdhi koha te mbyllet?


ndoshta eshte i zen me punen e re qe ka filluar,sepse as ketu ne forum nuk po e shikoj shum aktiv,gjithsesi nuk besoj ne nje mbyllje te menjehershme pa nje shpjegim nga ana e tij,siduket hosti ku ka faqen ja ka mbyllur ndoshta per mos pagese.

  • Postime: 1108
  • Gjinia: Mashkull
Poshnjari
#2 ne: 18-01-2012, 21:49:24
Jo mo ja kasur probleme me karten e kreditit Daku por tani eshte hapur perseri ;)

  • Postime: 376
  • Gjinia: Mashkull
AlbCoder
#3 ne: 18-01-2012, 22:33:15
Kjo situate me beri nje dem te madh nga ana e SEO,kisha disa probleme me postepay dhe nuk kam pasur shume kohe di bij mbrapa.Faqja serish OnLine.

  • Postime: 1108
  • Gjinia: Mashkull
Poshnjari
#4 ne: 19-01-2012, 01:18:59
Eh kjo ka me shume rendesi qe faqa eshte On  ;) :D