×
Hyrja
Profili

Numri i web faqeve, 100 milionë !

Numri i web faqeve, 100 milionë !

· 1 · 782

  • Postime: 27104
  • Gjinia: Mashkull
Berni
ne: 08-02-2007, 14:08:24
   
Në internet është tejkaluar numri i 100 milionë faqeve, dhe hovin e zhvillimit e ka marrë në vitin 2004, që karakterizohet me popullarizimin e blogut, tregon një studim i kryer nga Netcraft. Trendi i zhvillimit të internetit tregon se çdo muaj krijohen më shumë se katër milionë faqe të reja. 
 

Cili eshte numri i ndihmes se shpejte ne Malin e Zi?

Nisur nga M A XRubrika Pyetper

Postimi i fundit 06-04-2020, 01:17:10
nga M A X
Cili eshte numri i ndihmes se shpejte ne Maqedoni?

Nisur nga M A XRubrika Pyetper

Postimi i fundit 06-04-2020, 01:08:00
nga M A X
Cili eshte numri i ndihmes se shpejte ne Shqiperi?

Nisur nga M A XRubrika Pyetper

Postimi i fundit 06-04-2020, 01:06:07
nga M A X
Cili eshte numri i ndihmes se shpejte ne Kosove?

Nisur nga M A XRubrika Pyetper

Postimi i fundit 06-04-2020, 01:05:11
nga M A X
Cili eshte numri i llogarise bankare Raiffeisen?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 22-03-2020, 18:18:24
nga InfoZ