×
Hyrja
Profili

Paguaj me Facebook

Paguaj me Facebook

· 1 · 750

  • Postime: 26634
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 30-05-2009, 16:01:50
Mberrin dhe ky opsion mjaft i pritur, pra pagesa me ane te krediteve te Facebook, qe ndoshta mund te jete dhe shpetimi financiar i rrjetit social me popullor ne planet (mbase dhe ne galaktike nese s'ka civilizime te tjera :d )

Nje buton i ngjashem me "Facebook Connect", qe ne kete rast quhet "Pay with Facebook" ben te mundur kete gje, duke shtuar nje tjeter mundesi pagese online perkrah PayPal dhe sherbimeve te tjera nga kompanite e kartave te kreditit.

Disa Screenshots: