Postim i ri

×

Postim i ri

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: 1dhe1
« ne: 14-03-2021, 21:40:08 »

Postuar nga: N3twork
« ne: 10-08-2008, 15:53:58 »

Persh Max

Do te thoja qe irc eshte 1nga menyrat me te lehta per te komunikuar midis shqiptareve ne gjeresi globale flas... qe shef gjera jo teper te hijshme aty eshte tjeter pune por irc chat ka vleren e tij....

Ky eshte emndimi im gjithsesi.
Postuar nga: M A X
« ne: 08-08-2008, 00:45:10 »

Janë akoma aktuale këto? Se di pse por me duket sikur chatet IRC janë totalisht jashtë mode. Mbase gabohem por kam përshtypjen se këto nuk janë me aq te preferuar nga perdoruesit e internetit.

Nëse gabohem unë a ia vlen të kesh një server IRC dhe një sherbim për chat sot për sot ne internetin shqiptar?!