×
Hyrja
Profili

Shqiptarë, pse jemi të këtillë?

Shqiptarë, pse jemi të këtillë?

· 1 · 704

  • Postime: 165
  • Gjinia: Mashkull
Shkumbin.A
ne: 28-07-2009, 13:35:12
Në pikturat e jetës, në hapsirat e naivitetit dhe xhelozisë figurojmë të parët si popull, vështirësitë jetike në kohërat e më hershme kanë penguar avancimin e mentalitetit tonë, që i ndjejmë pasojat edhe sot, edhe pse ky artikull ka të njëjtln pikëpamje me ato artikujt e më parshme rreth çështjes së të qënurit “webmaster” në plot kuptimin e fjalës, më shumë do të përqëndrohemi në atë se si reagon naiviteti i instaluar shumë vjçar në mendjen tonë, për këtë lloj artikujsh, hasa komente nga më të ndryhsmet rreth artikullit të kaluar duke e quajtur me ironi të plotë “mësime se si të bëhemi webmaster”, artikulli në fakt se kishte këtë qëllim, por thjesht shpjegonte etapat e arritjes së plotkuptimit “webmaster” pasi nuk mund ta quash veten webmaster nëse din të instalosh thjesht një CMS si wordpress, dhe nuk ke ndonje aftësi për ta krijuar atë CMS apo për ta promovuar atë projekt që po ndërton, nëse flas mbi personalitetin tim nuk them se jam webmaster por po punoj që ta arrijë atë nivel, por naiviteti i disa personave nuk e kupton këtë, dhe e mospërfill me ironi të plot.

Marrë: http://www.albalab.info/2009/07/shqiptare-pse-jemi-te-ketille/
« Editimi i fundit: 28-07-2009, 15:06:23 nga M A X »