×
Hyrja
Profili

ShtypShqip - si te mundesoni te shkruani shqip ne web siten tuaj

ShtypShqip - si te mundesoni te shkruani shqip ne web siten tuaj

· 1 · 935

  • Postime: 6
peter
ne: 20-11-2006, 22:08:20
Javen qe kaloi pata nje ndjesi patriotizmi dhe bera kete faqe:

http://shqip.netfirms.com/

Kodi JavaScript qe jepet aty, nqs e instaloni tek web site tuaj mundeson te shruash kollaj 'ë' dhe 'ç' ne cdo forme teksti ne web site.

Kodi eshte falas, provojeni dhe perdoreni si te doni. Shpresoj qe ky kod te vendoset ne cdo web site shqip qe ka nje forum.