×

Si ndikoj tek ju update qe beri google?

Si ndikoj tek ju update qe beri google?

· 1 · 283

  • Postime: 1104
  • Gjinia: Mashkull
Poshnjari
ne: 15-12-2013, 00:07:32
Nuk e di nese e keni mare vesh se google ka gati me shume se 1 jave qe ka bere update ne pr dhe ka ndruyshuar disi politiken e saj.
Por sa ka ndikuar ky update qe beri google?
Une personalisht disa faqe nuk pata ndonje ndikim sic ishin ashtu jane. Por http://tech-al.info ishte pr1 dhe e ka bere pr0 nuk e di perse por keshtu vendosi bossi i madh.
Por faqet tuaja paten ndonje nrdyshim nga kjo? Dhe cfare ju ka rene ne vesh se duhet te beje kujdes?  hmmmmm:
 
 

Google Lens mundeson tani leximin e shkrimit te dores

Nisur nga M A XRubrika Tech

Postimi i fundit 08-05-2020, 22:39:30
nga M A X
Si te bejme update Android?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 01-04-2020, 23:57:27
nga M A X
Si te bejme update iPhone?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 01-04-2020, 23:59:59
nga M A X
Si te bejme update telefonit?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 02-04-2020, 00:04:39
nga M A X
Si te nderroj passwordin ne Google?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 01-04-2020, 18:22:22
nga M A X