×
Hyrja
Profili

Si te krijoni nje avatar personal ne Facebook

Si te krijoni nje avatar personal ne Facebook

· 1 · 391

  • Postime: 26634
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 26-05-2020, 13:55:54
 

Sefundmi Facebook ka bere te mundur krijimin e avatareve te personalizuar, qe eshte dicka e ngjashme me Bitmoji te Snapchat psh. Per te krijuar avatarin personal mjafton te hyni ne aplikacionin e FB, pastaj shtypni nje buton komentimi cfaredo dhe vazhdoni me krijimin e avatarit. Eshte goxha e thjeshte dhe veteshpjeguese gjithesesi. Nje guide te thjeshte e gjeni meposhte sidoqofte.

Shtypni butonin e pare te komentit qe shihni ne app.
 


Nga aty shtypni ikonen e smiley.
 


Pastaj ikonen perkatese per te nisur krijimin e avatarit.
 


Shtypni butonin perkates
 


Filloni te krijoni avatarin sipas karakteristikave personale apo deshires si doni ta keni ate.
 

 

Te Gatuajm ne Facebook

Nisur nga M A XRubrika Mediat Sociale

Postimi i fundit 30-04-2020, 14:00:27
nga M A X
Per Nenat ne Facebook

Nisur nga M A XRubrika Mediat Sociale

Postimi i fundit 08-04-2020, 14:49:33
nga M A X
Flokë, Veshje, Makeup, Unike Blerje ne Facebook

Nisur nga M A XRubrika Mediat Sociale

Postimi i fundit 07-04-2020, 21:18:30
nga M A X
Era Online Blerje dhe shitje ne Facebook

Nisur nga M A XRubrika Mediat Sociale

Postimi i fundit 07-04-2020, 21:17:17
nga M A X
Porosit Online ne Facebook

Nisur nga M A XRubrika Mediat Sociale

Postimi i fundit 07-04-2020, 21:16:34
nga M A X