Postim i ri

×

Postim i ri

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: M A X
« ne: 26-05-2020, 13:55:54 »

 

Sefundmi Facebook ka bere te mundur krijimin e avatareve te personalizuar, qe eshte dicka e ngjashme me Bitmoji te Snapchat psh. Per te krijuar avatarin personal mjafton te hyni ne aplikacionin e FB, pastaj shtypni nje buton komentimi cfaredo dhe vazhdoni me krijimin e avatarit. Eshte goxha e thjeshte dhe veteshpjeguese gjithesesi. Nje guide te thjeshte e gjeni meposhte sidoqofte.

Shtypni butonin e pare te komentit qe shihni ne app.
 


Nga aty shtypni ikonen e smiley.
 


Pastaj ikonen perkatese per te nisur krijimin e avatarit.
 


Shtypni butonin perkates
 


Filloni te krijoni avatarin sipas karakteristikave personale apo deshires si doni ta keni ate.