×
Hyrja
Profili

Tal.ki - Menyra me e lehte per te krijuar forum online

Tal.ki - Menyra me e lehte per te krijuar forum online

· 1 · 552

  • Postime: 26634
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 22-04-2010, 01:24:20
Tal.ki eshte nje sherbim qe mundeson te krijosh forum te hostuar falas, ashtu si shume te tjere ne fakt. Ndryshimi qendron ne thjeshtesine e madhe dhe lehtesine per ta vene ne pune dhe konfiguruar kete tip forumi. Per webmastera dhe per persona te tjere qe duan te kene nje forum, por qe nuk kane shume pretendime, Tal.ki eshte nje zgjidhje ideale. Tal.ki nuk ka regjistrim te vertete, por ofron mundesine te identifikohesh duke perdorur sherbimet me te medha identifikues qe ofron interneti. Nje forum i krijuar aty mund te integrohet brenda cdo lloj faqeje, ashtu sic futet nje video e marre nga Youtube.

http://tal.ki/

Shembull: http://tal.ki/forum-example/
 

6 menyra se si mund te infektoheni me Koronavirus sipas OBSH

Nisur nga M A XRubrika Jeta

Postimi i fundit 16-07-2020, 00:24:05
nga M A X
Bisedo online

Nisur nga InfoZRubrika Mix

Postimi i fundit 21-05-2020, 01:13:48
nga InfoZ
nastradini forum

Nisur nga InfoZRubrika Parapre

Postimi i fundit 20-05-2020, 22:56:41
nga InfoZ
shqip gjermanisht fjalor online.

Nisur nga InfoZRubrika Parapre

Postimi i fundit 20-05-2020, 20:13:23
nga InfoZ
fjalor italisht shqip online

Nisur nga InfoZRubrika Parapre

Postimi i fundit 20-05-2020, 20:11:00
nga InfoZ